Äntligen höst!

Imorgon startar vi om säsongen efter semestern, hoppas som vanligt se så många som möjligt på startlinjen – vi är såklart laddade och kommer i alla fall!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Äntligen höst!

 1. Peter K skriver:

  Nyfiken på hur det blev i torsdags, resultat?
  Försöker också hitta hur totala ställningen är utan att lyckas. Att jag inte leder vet jag, men vem gör det..? 🙂

  • Fredrik skriver:

   Tyvärr har jag inga tider, Anders skulle kika på att uppdatera lite resultat till kvällen om möjligt. Jag har faktiskt inte heller någon koll på totalen, vi vann tydligen i torsdags, följda av robban, pluto, daniel och aprilia om jag inte minns helt fel.

 2. Emil Rimling skriver:

  Jag planerar att premiärsegla ett torsdagsrace. Första gången jag ”tävlar” så har överseende.

  Båten heter Aprilia och är en First 31.7 LR (antar att det gör att vi startar 18:40. Det är vår första egna båt, köptes i höstas. Fick plats i Morarna i våras, och vi trivs fantastiskt bra i denna hamn! Har reggat mig och min båt på RaceQs sida/app.

  Ikväll seglar jag tillsammans med en granne, vi ser fram mot detta.

  • Fredrik skriver:

   Kul Emil – välkommen både till Morarna och kappseglingen! 18:40 stämmer utmärkt, om du har några funderingar är det självklart bara att du hör av dig till mig eller Anders här, i annat fall ses vi ikväll!

 3. Erik Åkerlund skriver:

  Vi ansluter på Daniels.
  Mouette II får vila…

 4. Fredrik skriver:

  Nu ser det ju visserligen ut att bli vind så det räcker ikväll, men om någon mot all förmodan inte lusläst reglementet på senaste tiden, så tänkte jag bara påminna om att vi stänger banan 21:00 ikväll, mellantid vid fyren gäller som vanligt om inte alla hinner i mål.

 5. admin skriver:

  Tack Fredrik för att du håller litet ordning och reda.

  Ojojoj, vad tiden går. Er admin tappade fotfästet en smula, någon frågade ”Ska du inte sjösätta alls?” och jag svarade ”jodå”, men en vecka in i augusti börjar det kännas tveksamt.

  Jag fick ju inte mindre än tre dödsbud kring midsommar, beskedet om de två kompisarna från folkmusikkursen i Malung tog mig nog litet hårdare än vad jag först insåg. Så kan det vara ibland.

  När det gäller båtliv så har jag och syrrans familj i alla fall hunnit med en tidigare inplanerad kanalresa i England, hyrde en 18 m lång, 2,10 bred och 22 ton tung ”narrowboat” och var en vecka på Oxford canal. Slussarna håller ca 10 cm övermått jämfört med båtens bredd och man får slussa alldeles själv. Litet ”naturhamnskänsla” att ligga förtöjd längs dragstigen på en enslig del av kanalen mellan beteshagar och bra förtöjningsmöjligheter intill lämpligt placerade pubar – ja, ni fattar. Rekommenderas!

  Kommer ikväll.

  • Fredrik skriver:

   Oj – låter inte alls roligt såklart Anders! England lät bättre – själva hyrde vi en First 45:a i Kroatien en vecka som omväxling – kul, men mycket tyg att hantera på 2 med 182m2 spinnaker =)

 6. Daniel Grape skriver:

  Vi kommer såklart 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *